Blogs & vlogs

Mijn eerste vlogtraining

Op 4 augustus 2017 hebben we een vlogtraining gehad, georganiseerd door LOC.

Ik wou hier graag aan meedoen i.v.m. de activiteiten die ik al doe voor LOC, en ik dit graag vaker in beeld wil brengen. Zoals het geven van gastcolleges op scholen over ervaringsdeskundigheid in de jeugdzorg. Ik vond de vlogtraining erg leuk en nuttig omdat je goed leert om te gaan met meerdere factoren tijdens het filmen. Hopelijk volgen er nog meerdere van dit soort vlogs van mijzelf. Ik zou het leuk vinden als jullie hierop kunnen en zouden willen reageren.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

  • Hoi Ellen en Chantal, wat leuk dat jullie een vlogtraining hebben gehad! En ook nog op zo'n mooie plek aan het water. Wel oppassen voor de fietsers! :) Ik hoop dat jullie vaker vlogs gaan maken. Groetjes, Linda

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen