Blogs & vlogs

Spiegelgesprekken een mooie tool in de jeugdhulp

spiegelgesprekken, een mooie tool om als professional en cliënt een stem te geven zonder elkaar te beïnvloeden, hiermee bevorder je de medezeggenschap van cliënten.

een voorbeeld van een jongerenraad in de jeugdhulp sector waarbij jongeren in een groep in gesprek gaan over gevoelige punten die met elkaar besproken worden waarbij de hulpverleners op de achtergrond wel mee luisteren maar geen invloed mogen hebben.

de meerwaarde is dat hulpverleners meer input krijgen over zaken die er spelen en hierdoor beter inhoudelijk in gesprek kunnen gaan of zelfs hulptrajecten kunnen verbeteren.

ben je inmiddels getriggerd klik dan op de onderstaande link en bekijk het filmpje van de jongeren van Oosterpoort, starttijd in de film is op minuut 17.51

klik hier om video te bekijken

laat graag een reactie achter:

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

  • mooi voorbeeld Edwin.

    bedankt, ik hoop dat velen in het land dit voorbeeld volgen en de opbrengsten daarvan delen.

    sylvia

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen