Blogs & vlogs

Straks in Zorg & Zeggenschap, nu op beeld!

In het komende nummer van Zorg & Zeggenschap (herfst 2017) staat een interview met Ellen Hazebroek. Ellen is al jaren actief in de jeugdhulp en vertelt hier uitgebreid over. Na het interview maakte ik met Ellen een korte vlog om terug te kijken op het gesprek. 

Mail mij als mensen reageren –

Thom van Woerkom werkt als belangenbehartiger voor LOC Zeggenschap in zorg. Hij houdt contact met de 'Haagse politiek' en heeft daar al eerder in gewerkt. Daarnaast heeft Thom onderzoek gedaan naar nieuwe vormen van burgerparticipatie in de Wmo.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

 • Ik kijk er heel erg naar uit.
 • Leuk Thom en Ellen, ben benieuwd!

  Voor de geïnteresseerden: het volgende nummer valt een van de laatste dagen van september op de mat bij alle abonnees en LOC-leden. Een heel aantal artikelen is dan voor iedereen te lezen via onze media - waaronder het gesprek met Ellen.

  Het zomernummer van Zorg & Zeggenschap is hier in te kijken.

  Wil je eerdere edities van Zorg & Zeggenschap bekijken? Dat kan hier.

  Zomernummer LOC-tijdschrift is uit! Mét katern Radicale vernieuwing
  Het zomernummer is van de pers! Intussen is het bij de meeste abonnees en LOC-leden in de bus gevallen. De redactionele inleiding van het LOC-tijdsch…
Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen