Blogs & vlogs

5 deelnemers aan het congres Landelijke initiatieven Radicale vernieuwing verpleegzorg op 13 november 2017 volgden vooraf een vlogtraining. Om te leren filmen met hun smartphone. Op de bijeenkomst vroegen zij cliënt(vertegenwoordigers): wat vinden jullie eigenlijk van vandaag?

Er zijn een aantal vlogs gemaakt, waarvan de hoogtepunten gebundeld zijn in deze korte film.

5 vlogs

De korte films zijn terug te vinden via het youtube kanaal van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. In deze afspeellijst. Met dank aan de vloggers!

Meer informatie over deelnemers en deelname aan Radicale vernieuwing verpleegzorg is ook te vinden op www.radicalevernieuwing.nl en op deze pagina over het initiatief Leven zoals je wilt.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen