Gesprekken

Radicale vernieuwing ook op facebook

Ben je betrokken bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg? Wil je op Facebook je ervaringen over radicale vernieuwing delen? In samenwerking met deelnemende zorginstelling Surplus hebben we het initiatief genomen voor een besloten Facebookgroep. Alle direct betrokkenen zijn van harte uitgenodigd om elkaar te inspireren en verder te helpen! Omdat het om een besloten groep gaat, moet je even vragen iemand die direct bij het project betrokken is, om je uit te nodigen. Of stuur een mailtje naar d.dronkert@loc.nl en geef even aan hoe je betrokken bent bij het project.

Er is ook een open Facebookpagina, waar je op de hoogte kunt blijven van wat er in de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg gebeurt. Die is te vinden op www.facebook.com/radicalevernieuwing

Andere goede ideeën

Om ook online met elkaar door te praten? Laat ze graag weten. Op basis van jullie input kunnen we de digitale mogelijkheden optimaal verder benutten. Vast bedankt!

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen