Gesprekken

Gezocht voor documentaire: mensen met thuiszorg

OPROEP

Beste lezers,

Voor een documentaire over de thuiszorg ben ik op zoek naar mensen met thuiszorg die aanstaande maandagochtend (27 feb) mee willen werken aan een kort interview.

Ik zal een paar korte vragen stellen over de thuiszorg die u ontvangt. Of u tevreden bent. Of u het zelf heeft geregeld. En hoe de administratie geregeld is. Doet u dat zelf? Is dat ingewikkeld?
Het interview zal bij u thuis plaatsvinden. Wij komen maandagochtend naar u toe.

Ik ben journalist en heb gewerkt voor verschillende programma's en documentaires van de publieke omroep. In deze documentaire wil ik cliënten van thuiszorg aan het woord laten.

De documentaire wordt in oktober vertoond op een filmfestival in filmtheater Eye te Amsterdam.

Lijkt het u leuk om mee te werken? Dan kunt u mij e-mailen op nikkivdwesten@hotmail.com. Dan kunnen we telefoonnummers uitwisselen om te bellen. 
Ook als u verdere vragen heeft, die beantwoord ik graag.

Ik hoop van u te horen!

Met vriendelijke groet,
Nikki van der Westen

twitter.com/nikkivdwesten
nikkivanderwesten.nl

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Churchilllaan 11 (5e etage), 3527 GV Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen