Gesprekken

Tineke Voogd is betrokken bij activiteiten in het LOC Jeugdnetwerk. En stuurde de redactie van dit platform onderstaande video om haar goede ervaringen als 'maatje' te delen met anderen die dit interessant vinden. En baat bij kunnen hebben. Tineke heeft de ervaring dat het soms als ingewikkeld wordt ervaren om met maatjes te werken. Terwijl het veel kan brengen.

  • Is dit herkenbaar?
  • Zijn er mensen met soortgelijke ervaringen? Laat het graag weten via een reactie, Tineke kan hier ook op reageren.
Tineke over het filmpje:
"Ik ben maatje voor ouders geworden naar aanleiding van het Swingproject. Ik vindt maatjes binnen de Gecertificeerde Instelling een grote toevoeging omdat de cliënt in een maatje iemand vindt die weet waarover ze het hebben."
Bekijk zelf wat Tineke vanuit haar eigen ervaring met zorg en hulp als maatje zoal kan betekenen. In aanvulling op het werk van professionals.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

  • Wat een positief verhaal ! Vooral de opmerking in de trend van "geen beren op de weg zien, maar gewoon proberen".

    Petje af voor de maatjes die de ervaring inzetten om andere te ondersteunen. 

    Kan de jeugd ook zo een (jongeren)maatje vragen als hij/zij wordt uitgenodigd aan de jeugdbeschermingstafel ? Daar zijn verder alleen volwassenen.

  • Zie ook www.stemvandeclient.nl

    Home
Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Churchilllaan 11 (5e etage), 3527 GV Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen