Gesprekken

Verschillende beroepsverenigingen in de jeugdhulp hebben de afgelopen jaren 14 richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen zijn hier te vinden. Dit jaar willen de beroepsverenigingen onderzoek doen naar de ontwikkeling van twee nieuwe richtlijnen over seksualiteit (1) en angst en/of trauma (2). Daarvoor wordt er gezocht naar mensen die binnen de jeugdhulp en jeugdbescherming ervaring hebben met deze onderwerpen. In verschillende bijeenkomsten bespreekt men hoe de richtlijnen ontwikkeld kunnen worden. Interesse? Lees hieronder wanneer de bijeenkomsten zijn en hoe je jezelf kan aanmelden.

Deelnemen aan een knelpuntenanalyse?

Voor een knelpuntanalyse nodigen we een aantal deskundigen (cliënten, praktijkprofessionals en wetenschappers) uit die in twee zittingen van één dagdeel in Utrecht (vlakbij CS) onder leiding van de Argumentenfabriek deze klus gaan klaren. Voor deelname ontvang je een vacatievergoeding.

De volgende momenten zijn gepland:

Knelpuntenanalyse Seksualiteit

1e dagdeel:

  • Maandag 23 januari - 9.30-12.30 uur (BCN Utrecht CS)

2e dagdeel:

  • Maandag 23 januari - 14.00-17.00 uur (BCN Utrecht CS)

Knelpuntenanalyse Angst en/of trauma

1e dagdeel:

  • Maandag 30 januari - 9.30-12.30 uur (BCN Utrecht CS)

2e dagdeel:

  • Maandag 30 januari - 14.00-17.00 uur (BCN Utrecht CS)

Kortom

Heb je (praktijk)expertise op het gebied van seksualiteit of angst en/of trauma en wil je deelnemen aan een knelpuntenanalyse, dan horen wij graag van je bij welke bijeenkomst(en) je aanwezig kunt zijn. Dat kan door een mail te sturen naar info@richtlijnenjeugdhulp.nl met je naam en beschikbaarheid vóór 12 januari 2017. In diezelfde week laten we je weten of je geselecteerd bent voor (één van) de bijeenkomsten en versturen we meer informatie. Ken je iemand anders die mogelijk zou willen deelnemen? Stuur dit bericht gerust door. 

Hier kan je de hele uitnodiging lezen.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

  • Jammer dat ik het nu pas zie, ik had graag meegeholpen. Ik ben ervaringsdeskundige jeugdhulp. 

    • Ha Marieke,

      Jammer! Ik weet dat het NJi ook andere richtlijnen dit jaar gaat herzien. Als ik daar informatie over krijg, zal ik het ook op deze plek zetten.

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen