LOC organiseert samen met het Experiment Persoonsvolgende Zorg op 24 januari een themabijeenkomst voor cliëntenraden in Zuid-Limburg. In de regio’s Rotterdam en Zuid-Limburg is de zorg voor mensen met een intensieve zorgvraag sinds 1 januari 2017 (meer) persoonsvolgend. Dat gebeurt in de vorm van een tweejarig experiment. LOC maakt deel uit van de stuurgroep rondom dit experiment.
Vragen die in het Experiment aan de orde komen zijn: Hoe kunnen we de positie van de cliënt verstevigen bij het maken van de keuze voor een zorgaanbieder? Hoe vergroten we de keuzemogelijkheden en keuzevrijheid van de cliënt? Hoe zorgen we ervoor dat de zorgverlening aansluit en aan blijft sluiten bij wat de cliënt verlangt?

Ben je geïnteresseerd in het Experiment Persoonsvolgende Zorg? Reserveer dan alvast woensdagmiddag 24 januari.

Doel

Doel van de themabijeenkomst is informatie geven over het Experiment Persoonsvolgende Zorg, de stand van zaken bespreken en om met elkaar in gesprek gaan over de meerwaarde van Persoonsvolgende Zorg en de mogelijke rol voor cliëntenraden.
Voor wie

WLZ-instellingen Verpleging, Verzorging & Thuiszorg.
Programma

Definitief programma volgt.
Datum en tijd

De bijeenkomst is op woensdag 24 januari 2018 van 14.00 - 16.30 uur.
Locatie

Zorginstelling in Zuid-Limburg, definitieve locatie volgt.
Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan binnenkort via deze pagina. 
Heb je vragen? Neem dan contact op via loc@loc.nl of 030 - 284 3200.
Meer informatie

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen