Samenwerken in de zorg: Deel jouw ervaring!

Vilans* wil graag meer weten over hoe cliënten, zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers samenwerken. 
Wat kom jij als cliënt, zorgverlener, vrijwilliger of mantelzorger tegen in ouderenzorg of gehandicaptenzorg?

We horen graag mooie verhalen, maar ook de dilemma’s. Vilans zoekt mensen die hun ervaringen (eenmalig) tijdens een gesprek (eventueel telefonisch) van maximaal 30 minuten met ons willen delen.
De deelnemers krijgen een bon van Bol.com ter waarde van 20 euro! Geïnteresseerd en ben je in de week van 30 okt tm 3 nov beschikbaar? Stuur een mailtje naar gebruikerspanel_iz@vilans.nl  

 

*Vilans is een kenniscentrum voor de langdurende zorg dat op dit moment bezig is om o.a. e-learnings te ontwikkelen en bijeenkomsten te organiseren voor vrijwilligers en mantelzorgers zodat zij zich beter toegerust voelen in het verlenen van zorg en ondersteuning aan een naaste of cliënt.  Het eerste thema in de e-learning reeks is het samenspel tussen zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en cliënten.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Churchilllaan 11 (5e etage), 3527 GV Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen