Blogs & vlogs

In de gemeente Doetinchem haalden Adviesvangers ideeën op om mensen met financiële problemen beter te helpen. Dit maakt onderdeel uit van het programma Sociaal Werk Versterkt. In twee blogs vertellen een Adviesvanger en twee medewerkers van het Buurtplein Doetinchem over het succes van de methode.

Adviesvanger deelt haar ervaring

"Fijn om ervaringen van anderen te horen en dat ik niet alleen sta met ideeën over dat dingen wel eens anders kunnen. En van anderen kreeg ik ook adviezen mee waar ik zelf weer mee aan de slag kon."  

Buurtplein Doetinchem vertelt over ervaring van Adviesvangers

"Gelukkig geen vragenlijsten van hier tot Tokio."

En verder

  • Lees meer over Adviesvangers in Doetinchem
  • Wil je meedoen aan Sociaal Werk Versterkt? Mail dan naar loc@loc.nl
  • Heb je ook ervaring met de methode Adviesvangers? We zijn er benieuwd naar. Reageren kan onder deze vlog.
Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen