Blogs & vlogs

Henk Smets

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

  • Zou dit een betaalde of vrijwillige functie zijn Henk? Onmisbaar is hij in elk geval sowieso zo lees ik!
    • Het is een betaalde functie die 7 dagen van de week wordt uitgeoefend. Gestart als een proefproject hebben leidinggevenden en een vertegenwoordiging van de cliëntenraden de “buurvrouwen” geselecteerd. Daarbij waren vooral sociale vaardigheden in het omgaan met kwetsbare ouderen belangrijk. Na de benoeming en de start is het functioneren regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd. Op basis hiervan is het proefproject omgezet in een definitieve vorm. Bij kwaliteit van leven is niet alleen goede zorg maar ook bijdragen aan welzijn van cliënten belangrijk. Het geheel van leveren van goede zorg en bijdragen aan welzijn past binnen de beschikbare budgetten.

      • Geweldig en helemaal mooi dat het binnen budgetten past, dat geeft hoop voor andere clienten die ook de aandacht en tijd verdienen!

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen