Blogs & vlogs

"Een indrukwekkende en leerzame ochtend"

In het najaar van 2017 organiseerde LOC voor cliëntenraadsleden vijf keer de basiscursus 'Medezeggenschap in de praktijk'. De basiscursus duurde een dag en vond plaats in alle windstreken van het land. Het eerste dagdeel ging over de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Voor het tweede dagdeel kozen de deelnemers uit twee actuele workshops, zoals vrijheid en veiligheid, zorg & geld en bouwen naar wensen en behoeften.

Ik volgde met veel plezier de cursusdag op 4 oktober in Drachten bij LOC trainers José Broers en Liesbeth Honig en interviewde Geesje Brakel een van de deelnemers. Ze is cliëntenraadslid in de lokale cliëntenraad AGW huis te Veendam en van de centrale cliëntenraad van Zorggroep Groningen. Geesje was erg enthousiast over de cursus en vertelde: "Ik vond het een indrukwekkende, leerzame ochtend en wist niet dat je zoveel kunt betekenen voor je medemens in het verzorgingshuis." Bekijk het hele filmpje.

Zie ook het overzicht van het cursusaanbod najaar 2017.

Was je ook aanwezig op een van de cursusdagen? Wil je laten weten wat je daarvan hebt geleerd en of je het andere cliëntenraadsleden zou aanbevelen, dat kan hieronder. 

Met dank aan Klaas Jager voor het filmen.

Mail mij als mensen reageren –

Ik faciliteer voor LOC het sociaal platform om rondom waarde-volle zorg mensen, ervaringen en kennis met elkaar te verbinden.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen