Blogs & vlogs

Geslaagde werving bij Meetellen in Utrecht

In de nieuwe nieuwsbrief van Meetellen in Utrecht staat op pagina 2 een leuk voorbeeld van geslaagde werving voor panelleden. Meetellen dacht na over waar hun doelgroep als vanzelf is en sloot daarbij aan. Zo hebben ze mensen kunnen werven waar het om gaat en daar op de plek te zijn waar het om gaat.

Lees de Nieuwsbrief Meetellen in Utrecht, oktober 2018 (pdf)

Panel Meetellen in Utrecht is er voor een bijzondere doelgroep! Het kan gebeuren dat je niet alles helemaal zelf kunt organiseren in je leven, tijdelijk of voor een langere periode. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld bij heftige ervaringen wel wat hulp gebruiken om opnieuw grip te krijgen op hun leven. Denk dan aan psychiatrische problemen, schulden, (ex)verslaving of dakloosheid. Anderen hebben een licht verstandelijke of lichamelijke beperking waardoor er extra hulp nodig kan zijn. Weer anderen ondervinden een taal- of cultuurbarriere. Het panel is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Utrecht en Wij3.0 (de Stadsbrug). 

 

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen