Blogs & vlogs

Herinrichting platform jeugd! Wij bouwen mee!

Welkom! Je bent beland bij de blog van Chantal, Femke & Jeffrey! Mijn naam is Jeffrey de Laaf en dit is eigenlijk de eerste blog die ik maak. Ik ben betrokken bij het LOC in de missie 'Herinrichting platform jeugd'. De planning is om het bestaande platform te verbeteren en jongeren beter aan te spreken. Ik voel me ook best wel vereerd dat ik hieraan mag meewerken en spreek daarin ook niet alleen voor mezelf. Femke en Chantal zijn hier ook bij betrokken! We zijn als de 3 musketiers betrokken bij het project en hebben de handen ineengeslagen!

Ook moeten we Douwe Dronkert en Thom van Woerkom niet vergeten! Zonder deze twee schieten we helemaal niets op! Zij zijn ook betrokken bij de herinrichting van het Platform Ouders.

Het platform

De herinrichting is nodig volgens ons! Het voelt allemaal wat oud en stoffig aan voor ons. Zodra ik met mijn neus dicht bij het scherm kom, steken mijn allergieën weer eens de kop op! Er mag wat meer visueel gebeuren bijvoorbeeld. Denk hierbij aan foto's, bewegende gifjes en een mooie plek voor vlogs. Er worden ons bijvoorbeeld foto's voorgeschoteld die wij dan kunnen beoordelen en bepraten waar wij ze dan zouden plaatsen. We kunnen natuurlijk ook zelf onze foto's inbrengen.

Ons gezamenlijke doel is om jongeren aan te spreken en daar gaan we dan ook voor. Ik weet zeker dat we met het team voor een leuk platform gaan zorgen en dat iedereen daar gemakkelijk(er) zijn plekje gaat vinden!

Ontwikkeling

Wij zijn blij betrokken te zijn bij deze ontwikkeling op de website van het LOC. Ik merk dat ik me ook gelijk een stuk meer aangetrokken voel tot het platform. Ik vind verslagjes maken ook leuk en zal dan ook regelmatig wat update blogjes schrijven. Ik wil de transitie ook zo live mogelijk meemaken. Ik ben er voorlopig nog niet klaar mee!

Tot slot

Tot slot wil ik nog even een foto toevoegen van 2 personen die ik heb gemaakt tijdens het 'brainstormen' over het Platform Jeugd. Het betreft de fundering van de opzet in de herinrichting van het platform. 

Daarbij wil ik je ook bedanken voor het lezen van deze eerste blog van mij! Het lijkt me heel erg leuk om deze door te zetten en mezelf te kunnen laten zien in schrift. Het plan is om via deze blogs inzicht te geven in de gebeurtenissen rondom het Platform Jeugd door onze bril en een beetje extra door mijn eigen bril ;-). 

Dit zijn Douwe en Thom (de buurman & buurman van dit project). Douwe is op de foto net bezig met het maken van een vlogje over ons project! Ik ben benieuwd, Douwe!

We zullen ook snel een foto maken van de drie musketiers: Chantal, Femke en ik!

  

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

 • Top Jeff, ik zie het nu pas voorbij komen, maar grote klasse. Mensen zoals jullie hebben we hard nodig.
  Ik ben er zeker van dat we een geweldig platform gaan krijgen!

  • Dankjewel Ellen!

   En dat geld ook voor jou! We kunnen zeker niet zonder jou!
   Met alle kopjes bij elkaar komen we zeker tot een mooi platform komen.

   Dikke X.

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen