Blogs & vlogs

Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam (PCLZA) werkt in 2019 verder aan kennisuitwisseling via themabijeenkomsten en het onder de aandacht brengen bij beslissers van onderwerpen die onze cliënten raken. PCLZA organiseert dit jaar drie themabijeenkomsten. De eerste bijeenkomst op 15 april gaat over ‘hoe omgaan met mantelzorgers/vrijwilligers’. In de PCLZA-nieuwsbrief van januari 2019 lees je daar meer over.

In de nieuwsbrief staat ook een interessant artikel over 'Medezeggenschap op locatieniveau. Hoe organiseer je dat?' Tijdens de laatste platformbijeenkomst op 5 november 2018 lichtten vertegenwoordigers van cliëntenraden van drie zorgaanbieders toe hoe zij medezeggenschap op locatieniveau hebben vormgegeven. Zowel Cordaan, als Amstelring en Amsta hebben kortgeleden (delen van) hun besturingsmodel aangepast, en daarbij ook de medezeggenschap. De nieuwe manier van werken levert de nodige uitdagingen op. In de nieuwsbrief staat een korte samenvatting van de bijeenkomst.

Verder in de nieuwsbrief artikelen over 'Nieuwe wet medezeggenschap gaat positie cliëntenraden versterken' en 'Tips voor vergroten zichtbaarheid cliëntenraden'.

Download PCLZA-nieuwsbrief januari 2019 (pdf)

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen