Blogs & vlogs

Het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen wil aandacht en ondersteuning bij levensvragen voor ouderen in zorg en welzijn vergroten. Een thema dat iedereen aangaat en dat voor iedereen een andere betekenis kan hebben. In de recente digitale nieuwsbrief van het Expertisenetwerk staan nieuwe en interessante ontwikkelingen en bijeenkomsten vermeld, zoals over een groot levensvragenonderzoek onder ouderen en een nieuwe website met tips voor een gesprek over de laatste levensfase.

Gesprek over laatste fase van het leven

Veel mensen denken liever niet na over de laatste fase van het leven. Toch krijgen we er vroeger of later allemaal mee te maken. Door het gesprek aan te gaan, kun je elkaar helpen om gevoelens en wensen te ordenen. Tips om het gesprek te starten vind je op de vernieuwde website ikwilmetjepraten.nu

Grote Levensvragenonderzoek Senioren

93 procent van de senioren denkt regelmatig na over levensvragen. Ruim 60% geeft het een positief gevoel. De meest gestelde vraag is: wat kan ik voor anderen betekenen? Lees meer over het Grote Levensvragenonderzoek van seniorenorgansiatie KBO-PCOB

Meer informatie

Naar meer nieuws in het E-zine Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen

Mail mij als mensen reageren –

Ik faciliteer voor LOC het sociaal platform om rondom waarde-volle zorg mensen, ervaringen en kennis met elkaar te verbinden.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen