Blogs & vlogs

Het Kenniscentrum Veroudering werkt aan een nieuwe beeldvorming van ouderen. In de nieuwsbrief van juli staat recente informatie over de activiteiten van het Kenniscentrum.

Boek

Met de slogan 'Ouderen bestaan niet' organiseerde The FAKETORY in oktober 2017 het "Festival of Older People" in Utrecht. Het feit dat meer mensen dan ooit in ons land straks 'oudere' zijn, dwingt ertoe om de beeldvorming rond ouderen te veranderen van 'afgedankt' en 'kostenpost' naar 'altijd van waarde', 'participerend en actief deelnemend aan de samenleving'. Dat is het besef waar dit festival iedereen bewust van wilde maken. Het boek "Festival of Older People" is nu in gedrukte versie beschikbaar, te bestellen via de website van het kenniscentrum.

Collegereeks

De collegereeks nieuwe perspectieven op vergrijzing 'Ouderen bestaan niet' krijgt vervolg vanaf 12 september. Zes keer zullen we op woensdagavond van 18.30 - 21.00 uur bijeenkomen in Amsterdam.
In deze colleges komen voor het eerst 10 jaar internationaal onderzoek naar ouder worden en sociale interventies op exclusie van ouderen, samen. Het Kenniscentrum biedt verschillende perspectieven en methoden om ouder worden in onze maatschappij te bestuderen. Deelnemers gaan samen op zoek gaan naar nieuwe en moderne beelden van het ouder worden. Docenten behandelen manieren van kijken vanuit de antropologie, zoals reïficatie en betrekkingsniveau.

Lees meer nieuws in de digitale nieuwsbrief juli Kenniscentrum Veroudering.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen