Blogs & vlogs

Ieder jaar houden de clientenraden van Pieter van Foreest een startbijeenkomst medezeggenschap. Pieter van Foreest is een grote zorgorganisatie met heel veel locaties en dus ook veel raden.  Daarom vindt men het belangrijk een structurele manier(en) te hebben om elkaar te ontmoeten, uit te wisselen en van elkaar en anderen te leren. En ook dit jaar was dat in de vorm van een startbijeenkomst weer een groot succes. LOC ondersteunt de raden met informatie, training en advies en draagt ook bij aan uitwisselingen op deze mooie dagen. Samen met raadsleden, ondersteuners, beleidsmedewerkers, managers en directie hebben we dan ook een geweldig waardevolle dag gehad.

Hieronder een sfeerimpressie en enkele mooie uitspraken over deze toffe dag;

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Reacties

 • Prachtig om te zien hoe dit georganiseerd wordt Tiske, dankjewel voor het delen! Het enthousiasme spat er van af, inspirerend om de compilatie te bekijken. Ik neem er allerlei dingen uit mee.

  Weet jij, of een andere lezer, of er veel (grote) organisaties in het land waar soortgelijke activiteiten georganiseerd worden?

  Hartelijke groeten,

  Douwe

  • Voor mij is dit er een die zijn weerga niet kent op deze manier Douwe.  Maar ik hoor heel graag van anderen of er meer van zulke geweldige initiatieven zijn.

   • Kan ik me voorstellen ja, dank weer voor je reactie.

    Ik herinner me nu een centrale cliëntenraad die ook een landelijke dag organiseerde met lokale raden en ondersteuner. En een centrale raad die per lokale raad kleinere bijeenkomsten organiseerde voor onderlinge afstemming en samenwerking. Daar leende een grote bijeenkomst zich weer niet. Dus het zal per situatie vast ook weer kijken zijn wat het beste past. Als er tijd en aandacht is om daar mee bezig te kunnen zijn natuurlijk.

    • Ja, de diversiteit is groot en zo hoort het, want alleen maatwerk brengt passende resultaten in dit soort situaties. Benieuwd!

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen