Blogs & vlogs

"Streven naar een zesjescultuur”.

“Nee tegen het perfecte plaatje en streven naar een zesjescultuur”. Die uitspraak trok mijn aandacht en enthousiast raakte ik dan ook van de uitnodiging voor het evenement Stress to Impress. Daarom deel ik hierbij onderstaande uitnodiging van de organisaties MIND en To my loved ones. Met als onderliggende boodschap wat míj betreft – en in lijn met de visie van LOC op een bestaan waarin je zelf (zoveel mogelijk) je keuzes maakt: vraag je voortdurend af of je doet waar je je goed bij voelt en bepaal zélf wat daarvoor nodig is. In een wereld die bol staat van hoge verwachtingen – waarin de norm domineert - zijn we dat aan onszelf verplicht.

Relaxed het nieuwe studiejaar in? Kom naar Stress to Impress!
Op 28 september 2017 organiseren MIND & To my loved ones het event ‘Stress to Impress’ op de VU in Amsterdam. Het doel van dit event is om jongeren tools en tips te bieden om relaxed het nieuwe studiejaar in te gaan. Tijdens het event gaat de documentaire ‘Stress to Impress’ in première en krijgen jongeren spoedcolleges over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij ‘De Wereld Draait Door’ Erik Scherder en Olympisch schaatser Stefan Groothuis.

Heb jij ook last van stress door social media, studie of van het gevoel van alles te moeten om aan het perfecte plaatje te voldoen? Alles moet steeds maar beter en sneller. En in sommige gevallen kan dit zelfs leiden tot burn-out, angstproblemen of depressie. Wij zeggen ‘nee’ tegen het perfecte plaatje en streven naar de zesjescultuur.

Wil jij ook minder druk ervaren? Kom naar Stress to Impress en koop hier je ticket. 

 

 

Freke Evers is verbonden aan het LOC. Als freelancer biedt zij advies en ondersteuning bij activiteiten ten behoeve van activering, meedoen en meebeslissen. Tevens is zij werkzaam als tekstschrijver.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen