Blogs & vlogs

Wat gebeurd er als iemand van VWS een oproep op Twitter zet of hij in de zorg kan meelopen? Super veel uitnodigingen uit alle sectoren om mee te lopen. En dus ook heel veel inzichten in hoe het er echt aan toe gaat in de zorg en wat mensen nodig hebben in de dagelijkse praktijk van zorg. Klik hieronder voor de ervaringen en inzichten. Mooie inkijkjes. Maar ook de link naar het plan van VWS; het zorgverhaal; zorg die het verschil maakt. Of; zorg die het verschil maakt?

https://anderehanden.com/thoughts/9061

https://drive.google.com/file/d/0Bw9RZZsvPn9MNjlyTjRNbHRmcUE/view

Bron; andere handen 1 nov 2017

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen