Gesprekken

LOC ontving via de Vraagbaak de volgende vraag:

"In het zorgcentrum waar ik CR-lid ben neemt het gebruik van scootmobiel en rollators in het huis toe. Regelmatig zijn er (bijna-)aanvaringen met soms vervelende kwetsuren. De cliënten hebben het er onderling steeds vaker over en worden onzekerder en banger tijdens hun dagelijkse gang naar het restaurant, de receptie en/of activiteiten.
Vraag: is er bij andere zorginstellingen een beleid ontwikkeld dat ervoor zorgt dat men zich veiliger door het huis kan bewegen?"

Heeft u hierover kennis of ervaring? Laat het ons s.v.p. weten. Dat kan door rechtstreeks onder dit artikel te reageren of door contact op te nemen met de LOC- Vraagbaak: 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl.

Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie!

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

  • http://bvltool.nl/wp-content/uploads/2016/06/2016-05-19-Brandveilig...

    Kende u dit stuk al? Brandveili stallen van scootmobielen in woongebouwen van de brandweer ea. Hier staan wat leuke tips in. Het is echter geen voorbeeld uit een zorgorganisatie. Ik hoop dat die nog mogen volgen!

    http://bvltool.nl/wp-content/uploads/2016/06/2016-05-19-Brandveilig-plaatsen-scootmobielen-versie-3…
Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen