Gesprekken

"Boete" voor vallende ouderen

doc00317620171106081751.pdf

Dit artikel zag ik afgelopen zaterdag in het Algemeen Dagblad: ik vind het belachelijk dat ouderen op kosten worden gejaagd en dat er zulke verschillen bestaan; deze diensten zouden gratis moeten zijn, desnoods moet de manager gekort worden op zijn salaris en keuzevrijheid moet er zijn, vind ik. Ik ben benieuwd naar de reacties!

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

 • Het gaat in deze gevallen om clienten die geen zorg afnemen bij een zorgaanbieder maar wel een persoons alarmsysteemabonnement.
  Soms moeten verzorgenden dan 3 x naar een alarm.
  Zonder dat een zorgaanbieder de gewerkte uren in rekening kan brengen.
  Dus kan ik mij de reactie van deze zorgaanbieder enigszins begrijpen.
  Jan van Baren,
  Voorzitter cliëntenraad Internos thuiszorg
Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen