Gesprekken

De Week van reflectie duurt nog tot en met vrijdag 30 november. De Week van reflectie is een breed initiatief met duizenden activiteiten en initiatieven in het hele land. Verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, specialisten, jeugdhulpprofessionals, bestuurders, cliënten en andere betrokkenen gaan tijdens de Week van reflectie met elkaar in gesprek over goede zorg, en er is aandacht voor ethische dilemma’s in de dagelijkse praktijk. Alle initiatieven laten zien dat elke dag met hart & ziel wordt gewerkt aan de kwaliteit van de zorg. Een groot aantal zorginstellingen, jeugdhulporganisaties en andere betrokkenen heeft in elf jaar bijgedragen aan het succes van de Week van reflectie.

Complimenten uitdelen in Week van reflectie

De Week van reflectie is Complimentenweek. 

Laat tijdens de Week van reflectie uw collega, medewerker, vrijwiliger of (mede)clientenraadsleden weten dat u zijn/haar inzet voor goede zorg waardeert. Deel tijdens de Week van reflectie een compliment uit, digitaal of tijdens het teamoverleg. Alle complimenten maken zichtbaar dat verzorgenden, verpleegkundigen, jeugdhulpmedewerkers en andere professionals en vrijwilligers zich iedere dag met hart & ziel inzetten voor goede zorg. Bedenk zelf een toepasselijke tekst of Download de Complimentenkaart.

Download de Complimentenkaart.... Meer informatie: 064 125 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen