Gesprekken

Praat mee over zorg voor de toekomst

De (centrale) cliëntenraden van Zorggroep Almere willen in gesprek met andere cliëntenraden over de zorg voor de toekomst.

Zorggroep Almere is actief in Almere en heeft 

- gezondheidscentra in de wijk;

- wijkverpleging;

- woonzorgcentra. 

Zorggroep Almere kent cliëntenraden woonzorgcentra, wijkcliëntenraden en een centrale cliëntenraad. 

De centrale cliëntenraad nodigt cliëntenraden van vergelijkbare organisaties uit voor een middagbijeenkomst op 16 april 2018 in Almere.

Zij wil met hen kennismaken en in gesprek gaan over de zorg voor de toekomst aan de hand van een drietal vragen:

- wat hebben mensen nodig die thuis wonen en van zorg afhankelijk zijn en wat hebben mensen nodig die in een instelling verblijven;

- wat betekent dit voor de verschillende wijken in de stad of in de regio, inwoners en aanbod van de instellingen;

- wat betekent dit voor de zorgaanbieder?

Wanneer u zich interesseert voor het thema Zorg voor de toekomst, actief bent in een vergelijkbare organisatie en op 16 april naar Almere kunt komen, kunt u zich voor 15 maart aanmelden bij de centrale cliëntenraad via ccr@zorggroep-almere.nl.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen