Gesprekken

Medezeggenschap voor cliënten gaat om maatwerk. In de nieuwe wet op medezeggenschap wordt dat ook meer expliciet gevraagd; de gezamenlijke zoektocht naar maatwerk voor cliëntmedezeggenschap. 
 
Hoe organiseer je medezeggenschap nou passend voor de eigen organisatie? Welke structuur (lokale en centrale raden?) en welke afspraken (welke raad gaat waarover en met wie in de organisatie bespreek je dat?) zijn handig?
En hoe houdt je rekening met regionale verschillen, wetgeving en hoe doe je dat in de regio Groot Amsterdam? 
 
Kom op 5 november leren van andere organisaties en doe mee in de discussie hoe je goede medezeggenschap vormgeeft. Geef je op en bekijk het programma hieronder. 
 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen