Gesprekken

‘Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen’ is het thema van de volgende Denktank IZO (Informatievoorziening in de Zorg en Ondersteuning) die op 5 juni a.s. plaatsvindt bij Corpus Congrescenter in Leiden. Mantelzorgers ondersteunen is een actueel onderwerp, waar nog een goede verbeterslag te maken is. Samen kunnen we mantelzorgers helpen hun onmisbare werk makkelijker te maken. Denk, doe en praat mee!

Op deze dag krijgen deelnemers inzicht in de praktijk van mantelzorgers en de hindernissen waarmee zij te maken krijgen. Hoe kan het verbeteren van informatie-uitwisselingen helpen om hun belangrijke werk als mantelzorger makkelijker te maken? Tijdens twee plenaire presentaties en zes workshops gaan deelnemers met elkaar aan de slag om te bedenken hoe informatie-uitwisseling rondom mantelzorg beter georganiseerd kan worden. 

Deze dag is primair bestemd voor informatiemanagers, beleidsmakers, bestuurders in de zorg en ondersteuning, bij overheden en uitvoeringsorganisaties. Vanzelfsprekend zijn ook mantelzorgers van harte welkom.

Aanmelden kan via deze link.

 

 

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen