Gesprekken

verzwaard advies op beleidsnotitie

De decentrale clientenraad heeft een beleidsnotitie en een oplegnotitie (een standaard invuldocument waarin de instelling vinkjes of een korte uitwerking zet bij een aantal kopjes, o.a. voorgesteld besluit, concrete gevolgen voor de clienten e.d.).

Wij vinden de oplegnotitie als onduidelijk en hebben ook een aantal vragen bij de beleidsnotitie. We willen graag de modelbrief voor het gevben van gevraagd verzwaard advies gebruiken. Ik kan echter nergens op de site van het loc een worddocument vinden. Een voorbeeldtekst staat in de brochure: Basisinformatie Medezeggenschap.

Vraag 1. Is er een makkelijker manier dan de basistekst overtypen? 

De oplegnotitie vinden wij onduidelijk.

Vraag 2. Zijn er voorbeeldexemplaren beschikbaar? 

Wij missen een leeswijzer bij een beleidsnotitie.

Vraag 3. Waar kan ik voorbeelden van leeswijzers vinden?

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen