Gesprekken

De Universiteit Maastricht / Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg ontwikkelt samen met andere organisaties een Kwaliteitsstandaard: Zorg bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Vanuit LOC Limburg is onder meer Jeanette Bastmeijer betrokken (onder meer lid van het LOC-Adviesforum).

Om de (praktische) knelpunten in kaart te brengen, organiseert de projectgroep van de 'Kwaliteitsstandaard: Zorg bij ADL'  twee keer een interactieve wereldcafébijeenkomst:

Dinsdag 29 januari te Maastricht van 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag 5 februari te Utrecht van 13.00 - 17.00 uur

Tijdens een wereldcafé gaat u met verschillende mensen (zorgvragers, zorgverlenersmanagers, beleidsmakers, onderzoekers, studenten en andere betrokkenen) op gelijkwaardige basis in gesprek. Elke deelnemer in het wereldcafé wordt gezien als expert op zijn of haar ervaringsgebied. Op basis van deze gesprekken worden na de bijeenkomst uitgangsvragen geformuleerd. De antwoorden op deze vragen bieden uiteindelijk handvatten voor het verlenen van goede zorg bij ADL.

Aanmelden

U kunt zich voor één van de twee bijeenkomsten aanmelden bij Svenja Cremer (s.cremer@maastrichtuniversity.nl). Het aantal mogelijke deelnemers voor elke bijeenkomst is beperkt. Daarom vragen wij u zich aan te melden voor uiterlijk vrijdag 18 januari 2019. Graag bij de aanmelding vermelden vanuit welk perspectief (bijv. zorgvrager, zorgverlener (beroepskracht of mantelzorger), beleidsmedewerker, onderzoeker, manager of anders) u met ons wilt meedenken en vanuit welke context (wijkverpleging/thuiszorg, revalidatie, ziekenhuis, verpleeghuiszorg). Met name cliënten worden gevraagd zich nog aan te melden.

Voor uw deelname ontvangt u vacatiegelden in de vorm van een VVV-bon t.w.v. € 75. Daarnaast worden reiskosten vergoed op basis van openbaar vervoer 2e klas of 19 cent per km. Parkeerkosten kunnen helaas niet worden vergoed.

Download de volledige uitnodiging (pdf)

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

  • Ik zou het heel tof vinden daar een kort verslagje van te lezen op deze site!

Deze reactie is verwijderd

Bijdragen?

Op de gesprekken-pagina staan allerlei gesprekken gestart door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geschreven wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een gesprek starten

Heb je een profiel op dit sociale platform en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een gesprek starten. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer.

Wil je wel een gesprek starten maar geen profiel maken? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Gesprekken die hier geschreven worden verschijnen hier, op de startpagina, de Praat mee! pagina, op thema-verzamelpagina's (bereikbaar via de startpagina) en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Begin een gesprek

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen