fotos

Een groeiende groep mensen in ons land is hard aan het werk om de verpleeg(huis)zorg radicaal te vernieuwen. En staat nu ook voor praktische uitdagingen. Die werden besproken tijdens een landelijk congres dat afgelopen maand georganiseerd werd.

Doel: belemmeringen wegnemen en volgende stappen zetten.

Publicatie

In een beknopte digitale publicatie zijn kerninzichten van deelnemers aan deze congresdag gebundeld. Die zijn samen met allerlei bijdragen van deelnemers hier nu ook te lezen, bekijken en beluisteren.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Bijdragen?

Op deze pagina staan allerlei foto's die zijn geplaatst door mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC doet of vanuit haar visie vindt.

Een foto plaatsen

Daarvoor heb je een profiel op dit sociale platform nodig. Ben je ingelogd, dan kun door te klikken op het plusje boven dit kopje 'Bijdragen' meteen zelf een foto plaatsen. Dus onder de gele menubalk: klikken op 'Voeg een foto toe'. Een profiel maken is eenvoudig en kan hier. Daar vind je ook een instructie-filmpje. Meerdere foto's tegelijk plaatsen kan ook.

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen