Man of vrouw?

Man


Links naar andere profielen op internet waar mensen meer informatie kunnen vinden:

www.vinddeveelheid.nl | LinkedIn


Even voorstellen (mijn waarden, drijfveren, achtergrond):

Als kind werd ik op school gepest. Het heeft wel een tijdje geduurd, voordat ik kon zien dat ik daardoor heb geleerd om te dromen met mijn ogen open. Buitengesloten zijn, maakt een hoop in je los. Naast verdriet, eenzaamheid en heel veel vragen vooral ook... 'leren verduren'. Leren leven met dat het allemaal niet perfect is. Leren zoeken naar manieren om het leuk te maken. En leren ervaren dat alles, ook het verdriet, steeds weer overgaat en dus tijdelijk is. In situaties van schaarste kun je hoe dan ook altijd veelheid vinden. Dat is wat ik bovenal geleerd heb. In veel alleen zijn zag ik opeens hoeveel er eigenlijk om me heen te vinden was. Met hoeveel dingen ik 'een relatie aan kon gaan'. Met wie ik in mijn fantasie allemaal wel niet kon praten. En hoe ik zo tot ideeën kon komen, die in de ogen van 'de buitenwereld' onmogelijk zouden zijn. Voor mij waren ze dat niet. En daardoor werd mijn wereld van mogelijkheden heel erg groot. Ik creëerde zo mijn eigen kaders. En kon daardoor zien dat 'kaders alleen maar kaders zijn'. Gedachtenstructuren, die je veranderen kunt. Gaat zeker niet altijd vanzelf, maar het kán wel. En zo is het mijn specialiteit geworden: leren veelheid vinden altijd & overal. Ik heb er ook mijn levenswerk van gemaakt.


Specifieke kennis & expertisegebieden:

Waarde-vol leven | waarde-volle zorg | (samen met anderen) veelheid vinden ook in situaties waarin dat onmogelijk lijkt | communicatie 3.0 | spelenderwijs leren groeien en ontwikkelen


Wat ik wil halen uit het LOC-netwerk:

Ik ben op zoek naar mensen of organisaties die ervaring, kennis, kunde of goede ideeën willen delen met anderen in dit netwerk. Of die met anderen iets willen maken. Zoals door middel van: (A) Een gesprek waarin iemand vertelt over zijn ervaring met (mede)zeggenschap waar ik verslag van kan maken en over kan publiceren, (B) Mensen die het platform als podium willen gebruiken (om persoonlijke boodschappen over te brengen, of voor een project, activiteit, artikel, sociale media-berichten die een link hebben met waar LOC voor staat), (C) Mensen die samen met anderen krachten willen bundelen via handige tools op dit platform, (D) Een bericht waarin je me laat weten dat je (vrijwillig) filmopnames wilt maken of bewerken, (E) Onverwachts goede ideeën van lezers van deze tekst!


Ik wil ook iets brengen, namelijk:

Mijn kennis, kunde en ervaring als het gaat om het opsporen en aanboren van veelheid in dit netwerk. En het vinden van steeds nieuwe mogelijkheden waardoor mensen het online LOC-platform steeds zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken.


Ik draag bij aan de volgende LOC-activiteiten:

Ik heb daarvoor dit sociale platform gebouwd. En wil dat nu graag zoveel mogelijk met anderen verder ontwikkelen. Ik ondersteun andere mensen in het netwerk om samen dit platform optimaal te kunnen benutten. Dus heb je ideeën, suggesties of vragen, laat graag een reactie op mijn profiel achter of via de gegevens die je onderaan vindt. Ik ken LOC sinds ongeveer 2009. Ik heb toen bijgedragen aan de totstandkoming van de visie van LOC: 'waarde-volle zorg' (zie ook: www.loc.nl/waarde-volle-zorg). En sinds die tijd ben ik voor LOC actief bij de totstandkoming van een training voor jongeren zodat zij zelf jongeren kunnen trainen om gemeenten te adviseren op het gebied van jeugdhulp. Ik droeg bij aan de communicatie voor het project Grootschalig Luisteren en schreef een publicatie over jongeren, diversiteit en waarden. Daarnaast faciliteer ik LOC nu in de overgang naar nieuwe manieren van organiseren van de communicatie in het algemeen, dus ook naast dit platform. (Meer daarover kun je in dit interview lezen.)


Ben je betrokken bij een organisatie rondom zeggenschap of waarde-volle zorg?

Anders


Naam van die organisatie(s):

LOC


Locatie in het land waar jouw/de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvinden:

Overal in het land, fysiek en online.


Wat ik nog wil delen met het LOC-netwerk:

Een zinnig en prettig verblijf verder op dit platform! Naast een reactie op mijn profiel of een privé-bericht ben ik ook bereikbaar via email: d.dronkert@loc.nl of telefonisch: 06 15 14 95 85.


Hier kun je ook een profiel maken.

Of bekijk: 'Wat kan ik met een profiel?'

  Plaats een blog of vlog (verschijnt op de Blogs & vlogs en Startpagina)

  Begin een gesprek (verschijnt op de Praat mee! en de Startpagina)

  Begin een netwerk (verschijnt op de Netwerkgroepen en Praat mee! pagina)

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

Richtlijnen
Wil je meer informatie over gebruik van het platform? Kijk dan hier.

Abonneer je hier gratis op een van onze nieuwsbrieven.

En ontvang nieuws en andere berichten van dit platform in je mail.

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen