CLIËNTPARTICIPATIE

Op deze pagina's vind je alle gesprekken en blogs over het onderwerp 'cliëntparticipatie'. En ook handige publicaties, die daarmee te maken hebben.

Andere platformleden
Deelnemers aan het platform laten via hun profiel of in gesprekken vaak weten wat ze graag uit het LOC-netwerk willen halen. Of wat ze in de aanbieding hebben. Je vindt hier een overzicht van de leden, die interesse hebben in 'cliëntparticipatie'.

Elkaar makkelijk vinden
Heb je zelf ook een profiel, en kom je iemand tegen met wie je graag in contact zou komen, dan kun je dat ter plekke met elkaar leggen.

Overige informatie ook goed vindbaar
Op de verzamelpagina's staan doorverwijzingen (via de knop 'Meer...').  Je vindt daar nu niet altijd meteen meer informatie. De functie hiervan is dat berichten goed vindbaar blijven, ook als ze op enig moment  niet meer direct op de verzamelpagina getoond worden.

Platformleden die dit interessant vinden

Gesprekken

Blogs

Nieuws

VISIE 'WAARDE-VOLLE ZORG'

Vanuit haar visie op 'waarde-volle zorg' is het voor LOC niet meer dan vanzelfsprekend dat mensen, die zorg en ondersteuning ontvangen, daar op allerlei manieren in kunnen participeren.

Of het nu gaat om hoe die zorg praktisch optimaal bijdraagt aan hun leven. Of dat het gaat om hoe we zorgbeleid maken.

Mét en niet over mensen

Het uitgangspunt is steeds: niet over mensen, maar mét mensen.  Zoveel of zo weinig als zij zelf wensen. Alleen dan geef je serieus vorm aan wat LOC 'waarde-volle zorg' noemt.

In het LOC-kenniscentrum vind je nog meer over dit onderwerp.

Publicaties LOC

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen