CONTACT MET UW ACHTERBAN

Op deze pagina's vind je gesprekken, blogs en nieuws over het onderwerp 'contact met uw achterban'. En ook handige publicaties, die daarmee te maken hebben.

Andere platformleden
Deelnemers aan het platform laten via hun profiel of in gesprekken vaak weten wat ze graag uit het LOC-netwerk willen halen. Of wat ze in de aanbieding hebben. Je vindt hier een overzicht van de leden, die interesse hebben in 'contact met uw achterban'.

Elkaar makkelijk vinden
Heb je zelf ook een profiel, en kom je iemand tegen met wie je graag in contact zou komen, dan kun je dat ter plekke met elkaar leggen.

Overige informatie ook goed vindbaar
Op de verzamelpagina's staan doorverwijzingen (via de knop 'Meer...').  Je vindt niet altijd meteen meer informatie. De functie hiervan is dat berichten goed vindbaar blijven, ook als ze op enig moment  niet meer direct op de verzamelpagina getoond worden.

Platformleden die dit interessant vinden

Gesprekken

Blogs

Nieuws

VISIE 'WAARDE-VOLLE ZORG'

In de zorg is het vaak makkelijker om te praten over het zorgsysteem (zoals de organisatie en financiën), dan over wat mensen die zorg nodig hebben belangrijk vinden.

Onderzoeken

De cliëntenraad is met name degene die dat steeds kan onderzoeken en onder de aandacht kan brengen. Dat kan op hele eenvoudige en kleinschalige manieren. Zoals met regelmaat een praatje maken met cliënten. En het kan op grootschaliger manieren, die wat meer vergen. 

Waardevolle kennis en kunde van LOC

LOC heeft voor al die verschillende manieren de kennis en kunde om raden die dat willen te ondersteunen.

Van brochures en handige tools zoals een communicatiewijzer. Tot trainingen en ondersteuning bij de inzet van digitale media.

Belangrijke gesprekspartner

Wie als medezeggenschapsorgaan goed op de hoogte is van wat zorgontvangers ervaren, vinden en wensen, is vanzelf een belangrijke gesprekspartner in/voor de zorgorganisatie.

In het LOC-kenniscentrum vind je meer over dit onderwerp.

Publicaties LOC

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen