LEDEN VAN DE CLIËNTENRAAD

Op deze pagina's vind je gesprekken, blogs en nieuws  over het onderwerp 'leden van de cliëntenraad'. En ook handige publicaties, die daarmee te maken hebben.

Andere platformleden
Deelnemers aan het platform laten via hun profiel of in gesprekken vaak weten wat ze graag uit het LOC-netwerk willen halen. Of wat ze in de aanbieding hebben. Je vindt hier een overzicht van de leden, die interesse hebben in 'leden van de cliëntenraad'.

Elkaar makkelijk vinden
Heb je zelf ook een profiel, en kom je iemand tegen met wie je graag in contact zou komen, dan kun je dat ter plekke met elkaar leggen.

Overige informatie ook goed vindbaar
Op de verzamelpagina's staan doorverwijzingen (via de knop 'Meer...').  Je vindt niet altijd meteen meer informatie. De functie hiervan is dat berichten goed vindbaar blijven, ook als ze op enig moment  niet meer direct op de verzamelpagina getoond worden.

Platformleden die dit interessant vinden

Gesprekken

Blogs

Nieuws

VISIE 'WAARDE-VOLLE ZORG'

De cliëntenraad werkt aan optimale mede- zeggenschap. En dat vraagt iets van de inbreng van iedereen in de raad.

Medezeggenschap wordt gemaakt  door de mensen die daar vorm en inhoud aan geven. En dat zijn allereerst de leden van de cliëntenraad zelf.

Elkaar en de raad verrijken

Dus is de motivatie van waaruit mensen dat doen belangrijk. Vanuit welke waarden en overtuigingen zit ik in de raad? Welke doelen en resultaten vind ik daarom vooral belangrijk? En hoe verschillen die van de anderen?

Effectief zijn

Raden hebben vaak vragen over hoe ze ervoor dat ze het meeste kunnen halen uit alles wat de leden van de raad te bieden hebben. Met als doel om gezamenlijke doelen en resultaten te stellen en die op een effectieve manier te bereiken.

Puzzel

Het is niet altijd makkelijk om die puzzel met elkaar te leggen. Daarom heeft LOC informatie, cursussen en trainingen gericht op het optimaliseren van het werk van de raad. Ten behoeve van optimale medezeggenschap. 

In het LOC-kenniscentrum vind je meer over dit onderwerp.

Publicaties LOC

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen