Alle berichten (27)

-werken met save teams -nazorg 1. Het verloop binnen sociale wijkteams. 2. Het geven van volledige en begrijpelijke informatie aan gezinnen. 3. Welke manier van aanpakken verbetert de samenwerking. Hoe zit dit in jouw regio?
Lees meer...

Meer blogs/vlogs

Over jeugdhulp vind je hier.

Kijk voor onderwerpen zoals medezeggenschap, gemeenten, cliëntparticipatie of privacy, ook op deze pagina met alle blogs/vlogs. Die zijn gemaakt door mensen die actief zijn in andere LOC-netwerken. Dus met een bredere focus dan alleen jeugdhulp.

Op onderwerp

Gerichter zoeken in het brede LOC-netwerk kan ook, hieronder. Op de pagina waar je uitkomt vind je naast blogs/vlogs ook gesprekken, nieuws en mensen met interesse in dat onderwerp/die sector.


 
 

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform, ben je lid van deze groep 'ouders jeugd' en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan lees je hier meer. Lid worden van deze groep kan hier.

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met webmaster@loc.nl of 030 284 3200. Vast bedankt!

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen hier, op de startpagina en mogelijk ook in de nieuwsbrief.

  Plaats een blog of vlog

 

De reactiemodule haalt reacties op...

 

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen