LOC geeft al ruim 40 jaar voorlichting aan cliëntenraden over medezeggenschap. In de vernieuwde versie van deze publicatie vindt u in het kort de basis van de adviesrechten, de adviesprocedure en de wetgeving. Ook kunt u kort lezen over contact met de achterban en het werkplan van de cliëntenraad. Zo heeft u kort, krachtig en duidelijk bijeen wat voor uw werk als cliëntenraad(-slid) de basis is. We hopen dat u er uw voordeel mee kunt doen tijdens uw werkzaamheden. Veel leesplezier.
Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

 • Geachte lezer(es), onlangs kregen wij de melding dat er een 2e versie van de basisinformatie van de medezeggenschap is verschenen. Betekent dit dat de hierboven genoemde versie de meest actuele is?

  Dhr. Wil Ellenbroek

  • Dag meneer Ellenbroek,

   Inderdaad, dat klopt.

   En dank voor uw interesse, hopelijk kan de brochure behulpzaam zijn voor uw werk.

   Met vriendelijke groet,

   Douwe Dronkert (beheerder platform)

Deze reactie is verwijderd

Downloaden & bestellen

De meeste publicaties zijn op deze pagina's door iedereen direct gratis te downloaden. Leden van LOC* hebben toegang tot alle publicaties. Hoe dat werkt is hier te lezen.

Bestellen

Sommige publicaties zijn ook (of alleen) te bestellen. Dat staat er dan bij. Iedereen kan een bestelling doen. Dat werkt zo:

 • Stuur de naam en het adres waar je de publicatie(s) bezorgd wilt hebben naar: abonnees@loc.nl. Vermeld hierbij de titel van de publicatie.
 • Of bel met 030 284 32 00 om je bestelling door te geven. Bedankt voor je interesse!

Meer over het lidmaatschap van LOC

Op de hoogte blijven

Wil je een berichtje ontvangen als we nieuwe publicaties uitbrengen?

 • Heb je een profiel en ben je ingelogd op dit sociale platform? Dan kun je ook rechts onderaan deze pagina op de knop 'Volg' klikken - email mij als er nieuwe bijdragen zijn. Dan krijg je direct een emailtje.
LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen
#inside_header { margin-left: auto;} .ningbar-userLinks { margin-left: 1px;}