Deze handreiking 'Sociale media en de cliëntenraad' gaat over hoe cliëntenraden sociale media kunnen gebruiken om in contact te komen met hun achterban, andere cliëntenraden en andere organisaties.

Sociale media zijn goed in te zetten door cliëntenraden. Over de verschillende soorten sociale media (of social media) die nuttig zijn voor cliëntenraden leest u in deze handreiking. En u leest wat u ermee kunt. Ook helpt de handreiking bij het vaststellen bij de doelstellingen van het gebruik van social media. Wilt u sociale media gebruiken om in contact te komen met uw achterban? Ga in een onderzoekje of tijdens gesprekken na of cliënten sociale media gebruiken.

Downloaden

Deze handreiking is alleen te downloaden door leden van LOC. Let op: om de download hieronder te kunnen zien moet u ingelogd zijn. (Instructies voor downloaden van leden-publicaties vindt u hier)

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Downloaden & bestellen

De meeste publicaties zijn op deze pagina's door iedereen direct gratis te downloaden. Leden van LOC* hebben toegang tot alle publicaties. Hoe dat werkt is hier te lezen.

Bestellen

Sommige publicaties zijn ook (of alleen) te bestellen. Dat staat er dan bij. Iedereen kan een bestelling doen. Dat werkt zo:

  • Stuur de naam en het adres waar je de publicatie(s) bezorgd wilt hebben naar: abonnees@loc.nl. Vermeld hierbij de titel van de publicatie.
  • Of bel met 030 284 32 00 om je bestelling door te geven. Bedankt voor je interesse!

Meer over het lidmaatschap van LOC

Op de hoogte blijven

Wil je een berichtje ontvangen als we nieuwe publicaties uitbrengen?

  • Heb je een profiel en ben je ingelogd op dit sociale platform? Dan kun je ook rechts onderaan deze pagina op de knop 'Volg' klikken - email mij als er nieuwe bijdragen zijn. Dan krijg je direct een emailtje.
LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen