Ik heb het erg naar mijn zin in de Bosmanstaete, wat een leuk huis, maar dat vind ik ook van Westerhaven. Ik mocht bij de teamchoach vergadering een presentatie van 5 minuten geven om de teamcoaches te overtuigen van de methode van Radicaal Vernieuwen. Zodat ik ook andere teams kan inspireren, en het nog leuker gaan maken in de zorg. Het ging goed, want ik kreeg meteen van 3 choaches een mail of ik in gesprek met ze wilde wat Radicaal Vernieuwen voor ze kan betekenen. Zo leuk... ik ben zelf heel erg enthousiast en heb vanmorgen mijn eerste gesprek gehad. En dat ging goed.

Ik kom zeker niet vertellen wat iemand moet doen, of wat iemand fout doet, ik kom kijken hoe we meer tijd en ruimte over houden voor de bewoners, en hoe je dan ook tijd en ruimte over houd om wat leuks met een bewoner te gaan doen, want daar heb je tegenwoordig bijna geen ruimte meer voor.

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen, en je mag altijd mailen voor informatie.

Groetjes, Esther Jong - van Wilsum

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Bijdragen?

Op de blog & vlog-pagina staan allerlei blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC-initiatief Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Van mensen uit de kern van de vernieuwingsbeweging tot mensen die de beweging en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Een blog of vlog plaatsen

Heb je een profiel op dit sociale platform, ben je lid van deze groep 'Radicale vernieuwing' en je bent ingelogd, dan kun je via de knop hieronder meteen zelf een blog of vlog plaatsen. Over hoe je een profiel kunt maken en andere voordelen daarvan kijk hier. Lid worden van deze groep kan hier.

Wil je wel een blog/vlog plaatsen maar geen profiel maken? Andere vragen? Dan kun je contact opnemen met d.dronkert@loc.nl of 0615149585. Vast bedankt!

Benut ons netwerk

Blogs en vlogs die hier geplaatst worden verschijnen op deze pagina, mogelijk ook op www.radicalevernieuwing.nl, in onze nieuwsbrieven en sociale media. Én op de voorpagina van www.loc.nl, een netwerk van mensen die ook buiten de verpleeghuiszorg werken aan uitgangspunten van Radicale vernieuwing. Een flink bereik dus in ons uitgebreide netwerk!

  Plaats een blog of vlog

 

De reactiemodule haalt reacties op...

 

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen