Radicale vernieuwing ook op facebook

Ben je betrokken bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg? Wil je op Facebook je ervaringen over radicale vernieuwing delen? In samenwerking met deelnemende zorginstelling Surplus hebben we het initiatief genomen voor een besloten Facebookgroep. Alle direct betrokkenen zijn van harte uitgenodigd om elkaar te inspireren en verder te helpen! Omdat het om een besloten groep gaat, moet je even vragen iemand die direct bij het project betrokken is, om je uit te nodigen. Of stuur een mailtje naar d.dronkert@loc.nl en geef even aan hoe je betrokken bent bij het project.

Er is ook een open Facebookpagina, waar je op de hoogte kunt blijven van wat er in de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg gebeurt. Die is te vinden op www.facebook.com/radicalevernieuwing

Andere goede ideeën

Om ook online met elkaar door te praten? Laat ze graag weten. Op basis van jullie input kunnen we de digitale mogelijkheden optimaal verder benutten. Vast bedankt!

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Laatste gesprekken

  Begin een gesprek

Bijdragen?

Om hier stellingen of gesprekken te plaatsen heb je een profiel nodig (kun je hier gratis en snel maken). En moet je even lid worden van deze groep.

Heb je dat gedaan? Dan werken alle linkjes om nieuwe berichten te maken ook voor jou. We zijn benieuwd wat je te zeggen hebt!

Meer info

Over gebruik van het platform? Kijk dan hier. Daar lees je bijvoorbeeld meer over het verschil tussen een blog en een gesprek. Of over hoe we omgaan met je privacy.

Kom je ergens niet uit en heb je hulp nodig? We helpen je graag een handje via d.dronkert@loc.nl of 0615149585.

 

De reactiemodule haalt reacties op...

 

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen