ZORG EN RECHTEN VAN CLIËNTEN

Op deze pagina's vind je  gesprekken, blogs en nieuws over het onderwerp 'zorg en rechten van cliënten'. En ook handige publicaties, die daarmee te maken hebben.

Andere platformleden
Deelnemers aan het platform laten via hun profiel of in gesprekken vaak weten wat ze graag uit het LOC-netwerk willen halen. Of wat ze in de aanbieding hebben. Je vindt hier een overzicht van de leden, die interesse hebben in 'zorg en rechten van cliënten'.

Elkaar makkelijk vinden
Heb je zelf ook een profiel, en kom je iemand tegen met wie je graag in contact zou komen, dan kun je dat ter plekke met elkaar leggen.

Overige informatie ook goed vindbaar
Op de verzamelpagina's staan doorverwijzingen (via de knop 'Meer...').  Je vindt niet altijd meteen meer informatie. De functie hiervan is dat berichten goed vindbaar blijven, ook als ze op enig moment  niet meer direct op de verzamelpagina getoond worden.

Platformleden die dit interessant vinden

Gesprekken

Blogs

Nieuws

VISIE 'WAARDE-VOLLE ZORG'

Vanuit de uitgangspunten van 'waarde-volle zorg' beken, is het belangrijk dat zorg ondersteunt bij wat mensen kunnen en willen. En hen zo helpt om het leven te leven op een manier die bij hen past.

Regie en invloed

Dat betekent voor veel mensen ook dat zij graag zelf de regie hebben over hun leven. Waar dat maar kan. En dat geldt ook voor de invloed die je hebt op de zorg die je krijgt.

Helpende regels

Regels en wetten op het gebied van de gezondheidszorg zouden mensen moeten helpen om dat te kunnen doen. Dat is waar LOC continu naar streeft.

In het LOC-kenniscentrum vind je meer over dit onderwerp.

Publicaties LOC

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen
#inside_header { margin-left: auto;} .ningbar-userLinks { margin-left: 1px;}