Medezeggenschap voor cliënten gaat om maatwerk. In de nieuwe wet op medezeggenschap wordt dat ook meer expliciet gevraagd, het gaat hierbij om een gezamenlijke zoektocht naar maatwerk voor cliëntmedezeggenschap.
 
Vraag en antwoord
Deze thematiek brengt een aantal vraagstukken met zich mee. Want, hoe organiseer je medezeggenschap nou passend voor de eigen organisatie? Welke structuur is dan handig? Lokale en centrale raden? En welke afspraken hanteer je? Welke raad gaat waarover en met wie in de organisatie bespreek je dat?
Ook over hoe je rekening houdt met regionale verschillen en wetgeving - en dat specifiek in de regio Groot Amsterdam - is het nodige te zeggen.
 
Platform Cliëntenraden Langdurige zorg
Daarom organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg regio Groot Amsterdam (mede mogelijk gemaakt door Cliëntbelang Amsterdam en LOC) op 5 november 2018 een themabijeenkomst 'Cliëntmedezeggenschap op maat'. Kom leren van andere organisaties en doe mee in de discussie hoe je goede medezeggenschap vormgeeft. Bekijk het uitgebreide programma hieronder en geef je op!
 
 
Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen