De Week van de Psychiatrie in 2018 start op maandag 19 maart. Het thema van de Week is: 'Psychiatrie is van ons allemaal. Een trauma ook!' Op verschillende plaatsen in het land organiseren allerlei groeperingen activiteiten voor een breed publiek. Veel mensen hebben met veel leed te maken. Om dit te beperken en zien te voorkomen zijn acceptatie en informatie belangrijk. Op een uitnodigende, open en prikkelende manier brengt de Week dit onder de aandacht. Met elkaar kunnen we dan eerder en beter lokaliseren welke mensen in de knel zitten en hen hopelijk leed besparen.

Actitiviteiten

Op de website van de Week van de Psychiatrie staat een overzicht van activiteiten in het land. Plaatsen zoals Arnhem, Hoorn en Enkhuizen, Leiden en omgeving, Nijmegen, Sittard en Geleen, Tiel bieden gevarieerde en interessante programma's. Het gaat bijvoorbeeld om theater, workshops, diners, presentaties over nieuwe therapievormen, voorlichting over bepaalde aandoeningen en nog veel meer.

In Delft en Schiedam vinden dagelijks activiteiten plaats van 24 - 31 maart met onder andere: Virtualiy Reality Therapy, Psych Diner, Theatervoorstellingen, bingo, films voor alle activiteiten zie het, programma Delft en Schiedam (pdf)

Aanmelden van nieuwe activiteiten op de website van de week van de psychiatrie is nog mogelijk.

Meer informatie

LOC maakt de Week van de Psychiatrie mede mogelijk. Ter afsluiting organiseert de Werkgroep Week van de Psychiatrie een landelijk congres op 24 maart. Zie voor meer informatie: www.weekvandepsychiatrie.nl

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen