LOC is partner van de Nationale Hulpgids, een 'zorgmarkt' waar al sinds 2003 hulpvragers allerlei vormen van zorg en opvang kunnen vinden. Van kinderopvang tot thuiszorg. Elk jaar organiseert de Nationale Hulpgids 'De Hulp van het Jaar-verkiezing'. En eerder berichtten we al dat iedereen zijn of haar favoriete hulp kan nomineren. Inmiddels zijn er meer dan 90 nominaties binnen. En nieuwe nominaties kunnen nog tot en met 18 oktober worden aangemeld. De nominaties die nu binnen zijn gekomen zijn volgens de organisator van de verkiezing "mooie, dankbare verhalen van hulpvragers, familie en collega’s van de hulpen”.

Reddende engelen

Een van hen vertelt: ‘’Onze hulp verdient het omdat zij ons komt ontlasten met de zorg die wij hebben voor ons zoontje van 7 jaar met autisme. Zo kunnen wij af en toe even op adem komen en opladen’’. Hulp blijkt voor nogal wat mensen een echte ‘reddende engel’ te zijn. Goede en betrouwbare hulpen blijken altijd weer van onschatbare waarde te zijn voor mensen die hulp nodig hebben. En dat kunnen alle soorten hulpen zijn, die met veel plezier en toewijding hun werk doen.

Nomineren kan nog

Ken jij ook een hulp die deze titel heeft verdiend? Jouw eigen lieve hulp of een speciale collega die altijd voor iedereen klaarstaat? Nomineer hem/haar dan vóór 19 oktober voor Hulp van het Jaar 2015 op www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekendgemaakt worden.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen