Twee weken geleden publiceerden we een verslag van een eerste bewogen bijeenkomst over dit onderwerp. 27 juni is het vervolg gepland, in de middag. Zodra de exacte tijd bekend is publiceren we die hier weer. Ook Stiching Benchmark GGz (SBG) heeft bevestigd weer aanwezig te zijn.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst eind april, waar de behoefte aan een vervolg werd uitgesproken. Met ook meer informatie over de insteek van 27 juni.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in Utrecht aan de Churchilllaan 11 (postcode 3527 GV).

Deelname is kosteloos, aanmelden kan door een email te sturen naar loc@loc.nl of te bellen met 030 284 32 00. Graag de naam van de cliëntenraad, het aantal personen en een e-mailadres vermelden. We sturen dan voor de bijeenkomst een mail met het programma en de verdieping en zaal waar we u in het gebouw ontvangen.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen