Na de officiële aftrap door staatssecretaris Martin van Rijn op 9 februari 2017, zijn mensen in en om tientallen verpleeghuizen aan de slag gegaan. Om de verpleeghuiszorg ‘opnieuw uit te vinden’ - zoals de staatssecretaris het verwoordde. Hoe staat het ervoor? Wat werkt, wat niet, waar lopen we  tegenaan en hoe verder? Dat bespraken ruim 200 mensen tijdens een landelijke inspiratiebijeenkomst op 22 mei 2017. Hun eerste inzichten vind je in een verse digitale update boordevol linkjes!

In de publicatie

  • Video-interview met een bewoner van één van de deelnemende verpleeghuizen over de inspiratiebijeenkomst
  • Gouden eieren....
  • Impressiefilm inspiratiebijeenkomst
  • Links naar verslagen van de vernieuwingssessies met inzichten van deelnemers uit de kern en ring tijdens de inspiratiebijeenkomst
  • Achtergrondinformatie
  • Het laatste overzicht van alle deelnemers

Handig

De publicatie is gemaakt in een vorm die handig en leuk is om ook met anderen te delen. Je kunt makkelijk een overzicht krijgen van de radicale vernieuwingsbeweging, en je ook verdiepen in hoe deelnemers zoal aan het vernieuwen zijn en de nodige tips opdoen. Zo kunnen we samen de beweging in het land verder ontwikkelen. Deel hem dus graag met mensen waarvan je denkt dat die hier misschien ook wel iets mee kunnen.

Download

Download hier de publicatie.

Zwart-wit voor print

Hier is ook een zwart-wit versie beschikbaar voor mensen die het graag in zwart-wit willen printen/verspreiden.

Meer over Radicale vernieuwing

Laatste ontwikkelingen, bijeenkomsten, publicaties, deelnemers en meer vind je op www.radicalevernieuwing.nl 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen