In mei publiceerden we een verslag van een eerste bewogen bijeenkomst over dit onderwerp. 27 juni was het vervolg gepland, maar die bijeenkomst kon helaas niet doorgaan. Veel cliëntenraden, GGz Nederland en de Stichting Benchmark GGz wilden wel, maar door de vakantie waren er veel afwezigen. Partijen hebben LOC en de Actiegroep gevraagd om een nieuwe bijeenkomst te plannen. Dat is 14 september geworden, van 10:00 tot 13:00 uur.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst eind april, waar de behoefte aan een vervolg werd uitgesproken. Met ook meer informatie over de insteek van 14 september. We zullen dan ook ingaan op het kort geding van begin juli en de uitkomsten daarvan. 

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in Utrecht aan de Van Vollenhovenlaan 451 (postcode 3527 JK).

Deelname is kosteloos, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar loc@loc.nl of te bellen met 030 284 32 00. Graag de naam van de cliëntenraad, het aantal personen en een e-mailadres vermelden. We sturen dan voor de bijeenkomst een mail met het programma, de verdieping en de zaal waar we u in het gebouw ontvangen.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen