9 februari dit jaar ging het initiatief Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg officieel van start tijdens een startcongres. Dat werd geopend door staatssecretaris Martin van Rijn. LOC Zeggenschap in zorg heeft een digitale publicatie gemaakt met een samenvatting van inzichten uit de start van deze landelijke beweging, en linkjes naar inspirerende achtergrondinformatie zoals films, maar ook artikelen ter verdieping. De publicatie is voor iedereen gratis te downloaden.

In de publicatie

Vind je linkjes naar diverse films over het vernieuwingstraject, het laatste overzicht van deelnemers en hun dromen voor de toekomst van de verpleeghuiszorg. En wat er voor de organisatie daarvan nodig is. Je vind er ook linkjes naar allerlei achtergrondartikelen, en nog meer.

De publicatie is gemaakt in een vorm die handig is om ook met anderen in je omgeving te kunnen delen. Je kunt makkelijk een overzicht krijgen van de radicale vernieuwingsbeweging, en je ook verdiepen in hoe deelnemers zoal aan het vernieuwen zijn. En samen de beweging in het land verder ontwikkelen.

Download

Download hier de publicatie.

Zwart-wit voor print

Hier is ook een zwart-wit versie beschikbaar voor mensen die het graag in zwart-wit willen uitprinten/verspreiden.

 

Meer over Radicale vernieuwing

Laatste ontwikkelingen, bijeenkomsten, publicaties, deelnemers en meer vind je op www.radicalevernieuwing.nl

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen