LOC Jeugd werkt al een tijd samen met studenten van Hogeschool Avans die de opleiding 'social work' volgen. In het filmpje hieronder vertelt student Jesse waar hij en andere studenten zoal aan werken in de 'leergemeenschap' die zij vormen, samen met LOC.

Ervaringsdeskundigen ondersteunen les

Verschillende mensen uit het LOC Jeugdnetwerk zijn betrokken geraakt. Samen met de studenten werken mensen die met zorg en hulp te maken hebben nu aan een database, die bijvoorbeeld ingezet kan worden zodat hogescholen hun lessenserie kunnen ondersteunen door ervaringsdeskundigen te betrekken. Het idee is dat zij die via de database kunnen vinden. Klik op de video waarin Jesse het in 1 minuut uitlegt: 

LOC investeert in samenwerking onderwijs

LOC investeert al langer in nauwe banden met het onderwijs. Vanuit de gedachte dat als professionals en burgers eerder in aanraking komen met hoe je zorg en ondersteuning optimaal kunt bieden, mét de mensen die die hulp nodig hebben, des te meer kans op succes. En waarde-volle zorg waarin wat belangrijk voor mensen is voorop staat, niet alleen of vooral boekenwijsheid.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen