Op 22 juni organiseert Sociaal Werk Nederland een bijeenkomst over armoede en schulden. Op deze namiddag praten desko’s, bobo’s en anderen over de problemen en oplossingen. Bij elk groepje schuift iemand die zelf ervaring heeft met armoede en schulden aan die ter plekke feedback geeft: zijn dit inderdaad de problemen? En kloppen die oplossingen wel? Werken die?

Bijeenkomst armoede en schulden

Er werden 15 ervaringsdeskundigen gezocht. De oproep die in dit bericht stond, is dus niet meer van toepassing. Het is een mooi teken dat ruim voor de bijeenkomst alle mensen die gezocht werden, gevonden zijn. Sociaal Werk Nederland schreef:

Ken je mensen die schulden hebben gehad, of er nog middenin zitten? En die er geen moeite mee hebben om daarover te vertellen, en het waardig kunnen verwoorden? Help ons, en vraag hen om ook te komen. Tegen een vergoeding van 100 euro en reiskosten.

De bijeenkomst is op 22 juni, 14:30 tot 19:30.
Landelijke Moed en Morgenbijeenkomst bij de Rabobank Salland, Hanzeweg 3, Deventer.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen
#inside_header { margin-left: auto;} .ningbar-userLinks { margin-left: 1px;}