INKT is een tool die het voor jongeren binnen de geestelijke gezondheidszorg gemakkelijker maakt om informatie uit vragenlijsten te bekijken en vergelijken. INKT staat voor: I need to Know. Sinds eind april is INKT live! Dit betekent dat vanaf nu alle jongeren tussen de 12 en 18/23 jaar binnen GGZ Eindhoven Kind en Jeugd (GGzE K&J) zelf hun vragenlijstgegevens kunnen inzien via de INKT tool.

Zicht op behandelvoortgang

Bekijk hieronder het korte filmpje met een voorbeeld van een jongere die ondersteuning krijgt en de INKT-app gebruikt.

Als onderdeel van de behandeling binnen GGzE K&J vullen jongeren, de behandelaar, ouders en/of leerkracht vragenlijsten. Deze geven informatie over hoe het met de behandeling gaat. Met de digitale INKT tool (app) zien jongeren zelf de resultaten van deze vragenlijsten. Via de app is te zien wat jongeren zelf invullen en ook wat leerkracht, ouders en behandelaar invullen. Daardoor krijgen de jongeren meer zicht op hun behandelvoortgang. 

Meer informatie

Van mei 2017 tot november 2019 voeren GGzE (ggz Eindhoven) en Academische Werkplaatsen Jeugd het project INKT uit. LOC is een van de samenwerkingspartners in de werkplaats en werkt mee aan de ontwikkeling van INKT. Zie ook het artikel Cliënten K&J nu inzage in eigen vragenlijstgegevens

Het projectteam werkt verder aan de ontwikkeling, evaluatie en implementatie van deze interactieve tool. Werk jij binnen de jeugdhulp en denk je dat INKT ook meerwaarde heeft voor jouw organisatie? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar INKT en wil jij zelf ervaren hoe INKT werkt en eruitziet? Stuur een mail naar Romy van Kuijk (romy.van.kuijk@ggze.nl) en ervaar het zelf.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen